La casaMASIA EL COLLELL

La masia El Collell està situada a la vall de Sant Julià de Cabrera, terme municipal de l’Esquirol-Sta. Mª de Corcó (Osona). Envoltada de prats verds i boscos nets, aprop d’un rierol té unes vistes inmillorables. Un indret de gran bellesa que ens permet gaudir i conviure de la natura. Un servei familiar i de qualitat, faran que l’estada sigui excepcional.

PREPARATS PER ACOLLIR

Celebracions i Casaments
Estem preparats per acollir tot tipus d’actes com casaments, batejos, celebracions, festes i trobades.
Disposem d’habitacions i menjadors amb capacitat de fins a 100 places i un entorn completament preparat per fer d’un moment tant especial un record inoblidable.

Estades per a Grups i Famílies
La masia esta completament equipada per poder oferir estades a grups d’amics, esplais, famílies, associacions, entitats i empreses. Donem la possibilitat de dret a cuina perquè l’estància sigui tant confortable com a casa. A la nostra masia hi trobareu un espai obert a la natura per gaudir del temps lliure.

Colònies escolars
Plantegem les nostres activitats a partir d’un eix d’animació adaptat per cada cicle educatiu, combinant activitats mediambientals i d’aventura que ens transportarà a una història fantàstica en un entorn immillorable i amb els millors serveis.

EQUIPAMENTS

Equipaments interiors
La distribució de les estancies de El Collell estan dividides en diferents edificacions al voltant de l’hera.

Principal: L’edifici principal consta d’un menjador de 100 places, una sala de professors amb televisió, cafetera i microones, un lavabo, una farmaciola amb bany i una habitació de monitors.
Dormitori: 100 places distribuïdes en varis dormitoris col.lectius.
Polivalent: Dues grans sales polivalents, una d’elles amb llar de foc.

Equipaments exteriors
Bosc propi amb un rierol a prop, piscina, camps de futbol, esplanades de joc i zona lúdica, font, 4 safreixos i 2 lavabos exteriors.